LEGO® 71028 Minifigura Harry Potter 2.sorozat Bimba professzor

A varázslat mindenhol megtalálható! A gyermekek és a rajongók imádni fogják a fantasztikus LEGO® Minifigurák Harry Potter 2.sorozatát.Ezek a lenyűgöző minifigurák nagyszerűek a fantáziadús játékhoz, ahol a gyermekek kedvenc szereplőikkel kalandozhatnak a jelenleg is meglévő készleteikben. Szerepelhetnek új történetekben más modellekkel együtt, de egy kiállításra is összegyűjthetik őket!
Tudjon meg többetShow less
3 999 Ft
Cikkszám:
66453
Termék részletei
66453

Adatlap

Márka
Harry Potter
LEGO®
Korosztály
5-7 év
8-12 év
Tini
Örökifjú
Nem
Fiú
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
LEGO® Super Heroes Minifigura Csodálatos Pókember LEGO® Super Heroes Minifigura Csodálatos Pókember
5 999 Ft
LEGO® Amazing Spiderman figurával egészítheted ki a LEGO minifigura gyűjteményedet. Peter Benjamin Parker egy szuperhős, aki pókszerű képességekkel rendelkezik, és New Yorkban a csodálatos Pókemberként tevékenykedik.
LEGO® Star Wars Wuher minifigura LEGO® Star Wars Wuher minifigura
2 499 Ft
LEGO® Star Wars Wuher minifigura! Egy különlegesség a Star Wars gyűjtők számára. A legendás Mos Eisley kocsmajelenet egyik figurája.
LEGO® 71024  Minifigura Disney 2.széria Edna LEGO® 71024  Minifigura Disney 2.széria Edna
2 499 Ft
Álmodj meg izgalmas történeteket és új kalandokat a gyűjthető LEGO® Minifigurák, Disney 2. sorozattal! Indítsd be a mókás szerepjátékot ezzel a csodálatos Edna figurával.
LEGO® Super Heroes Minifigura Zöld Manó LEGO® Super Heroes Minifigura Zöld Manó
4 999 Ft
LEGO® Zöld Manó figurával egészítheted ki a LEGO minifigura gyűjteményedet. Dobd fel a LEGO készleteidet a Pókember képregények szereplőivel. Green Goblin egy bajkeverő gonosztevő, aki tököket dobál.

Menü

Beállítások