Szállítás, átvétel

A rendeléseket a Webáruház általában, a rendelés adminisztrátor útján történő visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül teljesíti. A Webáruház mindent megtesz a várható szállítási határidő betartására, azonban nem vállal felelősséget azért, ha a fenti szokásos vagy megjelölt szállítási idő nem tartható. Az esetleges késedelem esetén a Webáruház nem vállal kötelezettséget a vásárló értesítésére. A Webáruház kizárólag Magyarország területére vállal kiszállítást!

A vevő köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag és a termék sértetlenségét, darabszámát ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. Mennyiségi hiány, vagy sérült csomagolású termék esetén, a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hiányt, vagy egyéb kifogásokat. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át, amennyiben a vásárló sérült csomagolású terméket vesz át, illetve nem rögzíti a fenti módon jegyzőkönyvben a hiányt, úgy ezzel kapcsolatban a későbbiekben az Eladóval szemben semmiféle igényt nem támaszthat. A jegyzőkönyv felvételének hiányában a Webáruház semmilyen mennyiségi reklamációt nem fogad el.

A kiszállítás munkanaponként 8-17 óra között történik. A vásárló köteles olyan szállítási címet megadni, ahol a fenti időintervallumban ő maga, vagy megbízottja elérhető, és lehetővé válik részére a küldemény kézbesítése .

A termék vételárának és szállítási költségének kifizetése "utánvéttel" (a Futárszolgálatnál készpénzzel), banki előre utalással, bankkártyás fizetéssel lehetséges; illetve személyes átvétel esetén készpénzes, vagy bankkártyás fizetéssel, banki előreutalással történik. Utánvét esetén a futár kizárólag készpénzt fogad el. Az utánvét díja 599,-Ft (HUF).

A szállítást az Eladó alvállalkozói végzik. Az aktuális kiszállítási díjakról, a Webáruházban és az ÁSZF-ben tájékozódhat. A feltüntetett szállítási díjak bruttó díjak, amelyek tartalmazzák az ÁFA-t, valamint a csomagolás díját is. A vásárlónak a számára visszaigazolt megrendelésen található bruttó részösszeget és a bruttó szállítási és kezelési költséget kell megfizetnie, az Eladó, szállítást végző alvállalkozójának utánvétes szállítás esetén. A futárszolgálat részére, a fentieken kívül egyéb díjat nem kell fizetnie a vásárlónak!

Szállítási díjak: 

  • GLS Csomagpont: bruttó 1 499,-Ft ( HUF )
  • GLS Csomagautomata: bruttó 1 499,-Ft ( HUF )
  • DPD Futárszolgálat: bruttó 1 599,-Ft ( HUF )
  • GLS Futárszolgálat: bruttó 1 799,-Ft ( HUF )
  • Magyar Posta: bruttó 1 990,-Ft ( HUF ).


35.000,-Ft feletti szállítás esetén az Eladó átvállalja a DPD és GLS Futárszolgálatnál a szállítási és a kezelési költséget.
A vásárló választása szerint lehetőség van a Webáruházban vásárolt termékek személyes átvételére is. A személyes átvétel helye: az Eladó Győr Baross Gábor út 23. alatti telephelye.

A személyes átvételre nyitva tartási időben van mód:
Munkanapokon, hétfőtől péntekig: 9:00-18.00 óra között.
Szombaton 9:00-13:00 óra között.

A csomag és csomagolás sértetlensége a személyes átvétel esetén is ellenőrizendő a vásárló által az ÁSZF 3.2. pontban leírtak szerint.


Menü

Beállítások