Mikiegér Disney plüssfigura - 35 cm

A Disney mesék legismertebb főhőse, Mikiegér személyesen, puha plüssből! A Mikiegér Disney plüssfigura a híres egeret, Mikit személyesíti meg, piros nadrágban, klasszikus fehér kesztyűjében! A plüssfigura puha anyaggal van töltve, és megszólalásig hasonlít a Mikiegér rajzfilmek főszereplőjére! Méret: 35 cm.
Tudjon meg többetShow less
6 299 Ft
Cikkszám:
69657
Termék részletei
69657

Adatlap

Márka
Disney
Korosztály
3-4 év
5-7 év
Nem
Fiú
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Plüss rénszarvas 23 cm-es Plüss rénszarvas 23 cm-es
4 999 Ft
Édes, puha plüss rénszarvas aranyszínű agancsokkal és talpakkal. A kedves plüssállatnak nagy gombszemei és piros orra is van mint Rudolfnak.
Plüss tengerimalac hanggal 16 cm-es - barna Plüss tengerimalac hanggal 16 cm-es - barna
4 999 Ft
Nagy odafigyeléssel és a legfinomabb szövetek felhasználásával készülnek a Keel Toys plüss állatai. Az élethű tengerimalac plüss még hangokat is ad ha megnyomod a hasát. Mérete 16 cm.
Sötétbarna plüss maci 20 cm-es Sötétbarna plüss maci 20 cm-es
4 499 Ft
Pihe-puha sötétbarna plüss maci gombszemekkel, szalaggal a nyakában. Mérete: 20 cm. Ez a termék 100% újrahasznosított poliészter (PET) anyagból készült.
Ty Mini Beanie Bellies plüss clip - Mango a cica 8 cm Ty Mini Beanie Bellies plüss clip - Mango a cica 8 cm
1 999 Ft
A Beanie Bellies puha plüssöknek meghökkentően nagy, ugyanakkor aranyos szemeik vannak. Ezt a cicust is mindehova magaddal viheted, egyszerűen csak akaszd fel a hátizsákodra vagy a kulcstartódra. Mérete: 8 cm.
Anne Geddes baba sárga maci Anne Geddes baba sárga maci
7 499 Ft
Az ismert fotográfus, Anne Geddes fényképei nyomán készült, különleges jelmezbe bújt játékbabák rabul ejtik minden kislány szívét. A puha testű Anne Geddes sárga maciruhás babafigura csukott szemmel édesen fekszik,...
Kisegér 10 cm-es plüss Kisegér 10 cm-es plüss
2 299 Ft
Puha, finom tapintású plüss kisegér. Annyira élethű, hogy barátaid megijesztésére is használható. Mérete: 10 cm.
Plüss ló 25 cm-es Plüss ló 25 cm-es
3 999 Ft
A szereted a lovakat akkor ez a tökéletes plüssállat neked való! A 25 cm-es puha, barna plüss lovacska minden gyerek kedvence!

Menü

Beállítások