Ty Puffies Owen bagoly plüss figura - 8 cm

Owen élénk színű bagoly, kerek testű, fehér arccal. Nagy, csillogó lila gombos szeme van, csillogó rózsaszín / lila csőr és a láb. Szárnyai aprók, szivárványszínűek. A szuper aranyos Puffies plüssgolyók úgy vannak kisúlyozva, hogy mindig a talpukra esnek! Mérete 8 cm.
Tudjon meg többetShow less
1 799 Ft
Cikkszám:
67905
Termék részletei
67905

Adatlap

Márka
TY plüss
Korosztály
3-4 év
5-7 év
8-12 év
Nem
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Trollok - Dj Suki mini plüssfigura Trollok - Dj Suki mini plüssfigura
990 Ft
Dj Suki-nak sok rajongója van a trollok városában, hisz ő keveri a jobbnál jobb zenéket, amelyek elhívják a táncparkett ördögeit és minden bulizós szellemet. Most ez a kisfigura eljött, hogy meghívjon téged is egy...
Ty plüss Beanie Boos Lainey leopárd 15 cm Ty plüss Beanie Boos Lainey leopárd 15 cm
2 799 Ft
Lainey egy rózsaszín leopárd, amelyet lila és zöld foltok borítanak. Nagy, csillogó lila gombszemei vannak és orra rózsaszín gombos. Pofája és hasa egyaránt fehér. Fülei zöldek, fényes rózsaszín belsővel. Mérete: 15 cm.
NICI Kiwi soda kiwi plüss 15 cm NICI Kiwi soda kiwi plüss 15 cm
1 999 Ft
A pihe-puha, barna tollú Kiwi Soda plüss kiwi madár pompás új barátja lehet a gyerekeknek. Kerek szemeivel és parányi lábacskáival azonnal belopja magát a gyerkőcök szívébe. Ez a plüss állatka 15 cm magas, tisztítása...
Macis alvókendő - rózsaszín Macis alvókendő - rózsaszín
2 399 Ft
25 cm x 25 cm-es pihe-puha plüssből készült morzsikendő egy aranyos mackó fejjel a közepén. Ezzel garantált a gyors elalvás, és a nyugodalmas éjszaka!
Nebolous Stars Plüss - Louna Nebolous Stars Plüss - Louna
3 599 Ft
Louna imád beszélgetni! Eclipsia mindent megoszthat vele, hisz tudja, hogy örömét és bánatát egyaránt megérti! 20 cm-es plüss Louana bagoly.
Krémszínű plüss Teddy maci 37 cm-es Krémszínű plüss Teddy maci 37 cm-es
4 999 Ft
Puha krémszínű plüssmackó hosszú, göndör szőrrel. A gombszemű Teddy maci egy piros szalagot is kötött a nyakára. Ha meglátod azonnal meg akarod ölelni. Mérete 37 cm.
Ty plüss Beanie Boos Skylar az unikornis clip 8,5 cm Ty plüss Beanie Boos Skylar az unikornis clip 8,5 cm
1 999 Ft
A Beanie Boos nagyszemű plüssöknek meghökkentően nagy, ugyanakkor aranyos szemeik vannak. Ezt a kedves rózsaszín unikornist is mindehova magaddal viheted, egyszerűen csak akaszd fel a hátizsákodra vagy a...

Menü

Beállítások