LEGO® Star Wars Kabe minifigura

LEGO® Star Wars Kabe minifigura! Egy különlegesség a Star Wars gyűjtők számára. A legendás Mos Eisley kocsmajelenet egyik figurája.
Tudjon meg többetShow less
8 999 Ft
Cikkszám:
70343
Termék részletei
70343

Adatlap

Márka
LEGO®
LEGO® Star Wars
Star Wars
Korosztály
8-12 év
Tini
Örökifjú
Nem
Fiú
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
LEGO® 71039 Minifigura Marvel Studios Holdlovag LEGO® 71039 Minifigura Marvel Studios Holdlovag
6 999 Ft
LEGO® Minifigurák Marvel Studios figuráival egészítheted ki a LEGO minifigura gyűjteményedet. Marc Spector egy több személyiséggel rendelkező volt tengerészgyalogos, aki kapcsolatba kerül egy ősi egyiptomi istennel és...
LEGO® Super Heroes Minifigura Ebony Maw LEGO® Super Heroes Minifigura Ebony Maw
ÚJ
7 999 Ft
LEGO® Ebony Maw minifigura! Ebony Maw különösen ügyes manipulátor és mesteri stratéga, aki mentális és pszichés képességeket használ, hogy irányítsa és manipulálja ellenfeleit. Thanos egyik hűséges szolgája, aki a...
LEGO® Minifigura Szerelő zöld sapkában LEGO® Minifigura Szerelő zöld sapkában
2 200 Ft
LEGO® Szerelő zöld sapkában minifigura! Évről évre legalább 30 figurával gyarapodik a különleges, gyűjthető minifigurák száma! Te se maradj ki ebből a jó kis mókából!
LEGO® Disney minifigura Tiana LEGO® Disney minifigura Tiana
6 999 Ft
LEGO® Disney Tiana minifigura. 2009-ben készült a Hercegnő és a béka című rajzfilm aminek főszereplője Tiana hercegnő, aki most egy lámpást is tart a kezében.
LEGO® City Minifigura Sielő hóember LEGO® City Minifigura Sielő hóember
2 499 Ft
LEGO® City Síelő hóember minifigura! LEGO City-ben minden megtörténhet, még a hóember is sílécre pattan. Persze vigyáz magára, sisakot és síszemüveget is vett fel, amik passzolnak a piros sáljához.
LEGO® Avatar Dr. Norm Spellman minifigura LEGO® Avatar Dr. Norm Spellman minifigura
8 999 Ft
LEGO® Avatar Dr. Norm Spellman minifigura. Dr. Norm Spellman antropológus, xenolingvisztikus és xenobotanikus a Pandorán, valamint a 20 eredeti avatárvezető egyike.
LEGO® 71038 Minifigura Disney 100 éves - Mulan LEGO® 71038 Minifigura Disney 100 éves - Mulan
2 999 Ft
A Disney 2023-ban ünnepli fennállásának 100 éves évfordulóját. Ennek tiszteletére az elmúlt évszázad népszerű és ikonikus animációs karaktereit adta ki. A Mulan 1998-as rajzfilm, amiegy kínai harcoslány történetét...

Menü

Beállítások