LEGO® 71017 Minifigurák - LEGO® Batman Film Mime

Pörgesd fel az akciókat A LEGO® Batman filmmel, amelyben exkluzív, korlátozott példányszámban megjelenő minifigurákat, köztük eddig még soha nem látott hősöket és gonosztevőket találsz! Indítsd be a mókás szerepjátékot ezzel a csodálatos Mime figurával.
Tudjon meg többetShow less
1 399 Ft
Cikkszám:
64835
Termék részletei
64835

Adatlap

Márka
Batman
DC Comics
LEGO®
Korosztály
5-7 év
8-12 év
Nem
Fiú
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
LEGO® NINJAGO™ Minifigura Nya LEGO® NINJAGO™ Minifigura Nya
6 999 Ft
LEGO® NINJAGO™ Minifigura Nya Smith! Kai bátor húga. Nagyon elege van abból, hogy minden gonosszal csak a fiúk küzdenek meg, ezért ő is keményen gyakorlatozik.
LEGO® NINJAGO™ Minifigura Kai LEGO® NINJAGO™ Minifigura Kai
4 999 Ft
LEGO® NINJAGO™ Minifigura Kai! A nindzsa csapat hatalmas személyisége, Kai nagy népszerűségnek örvend a NINJAGO rajongók körében, akik imádnak játszani a piros ruhába bújt minifigurával.
LEGO® NINJAGO™ Minifigura Lord Ras LEGO® NINJAGO™ Minifigura Lord Ras
6 999 Ft
LEGO® NINJAGO™ Lord Ras minifigura. Lord Ras egy tigris-humanoid, az Imperium Karmai egykori vezetője. Beatrix császárné nevezte ki az Egyesülés után, annak ellenére, hogy kívülálló volt a királyságban. Rátermett...
LEGO® Avatar Quaritch ezredes minifigura LEGO® Avatar Quaritch ezredes minifigura
6 999 Ft
LEGO® Avatar Quaritch ezredes minifigura. Miles Quaritch ezredes a Pandora keménykezű biztonsági főnöke, és az RDA magas rangú parancsnoka volt a Hallelujah-hegység csatájában.
LEGO® 71045 Minifigura 25. széria Fitness edző LEGO® 71045 Minifigura 25. széria Fitness edző
2 200 Ft
Álmodj meg izgalmas történeteket és új kalandokat a gyűjthető LEGO® Minifigurák, 25. sorozattal! A részletgazdag minifigurát hozzáadhatod egy már meglévő szettedhez, büszkén kiállíthatod vagy óriásit játszhatsz vele...

Menü

Beállítások