LEGO® 71022 Minifigura Harry Potter Tina Goldstein

Élvezd a mágiát és a kalandot a LEGO® minifigurák Harry Potter és a Legendás állatok gyűjteménye révén.Indítsd be a mókás szerepjátékot ezzel a csodálatos Tina Goldstein figurával.
Tudjon meg többetShow less
1 499 Ft
Cikkszám:
64813
Termék részletei
64813

Adatlap

Márka
Harry Potter
LEGO®
Korosztály
5-7 év
8-12 év
Tini
Örökifjú
Nem
Fiú
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
LEGO® NINJAGO™ Minifigura Kai LEGO® NINJAGO™ Minifigura Kai
4 999 Ft
LEGO® NINJAGO™ Minifigura Kai! A nindzsa csapat hatalmas személyisége, Kai nagy népszerűségnek örvend a NINJAGO rajongók körében, akik imádnak játszani a piros ruhába bújt minifigurával.
LEGO® NINJAGO™ Minifigura Sora LEGO® NINJAGO™ Minifigura Sora
5 999 Ft
LEGO® NINJAGO™ Minifigura Sora! Sora (született Ana) a technológia elemi mestere és feltaláló. Lloyd egyik ninja tanítványa.
LEGO® Star Wars Minifigura Scout Trooper LEGO® Star Wars Minifigura Scout Trooper
3 699 Ft
LEGO® Star Wars Scout Trooper minifigura! Évről évre legalább 30 figurával gyarapodik a különleges, gyűjthető minifigurák száma! Te se maradj ki ebből a jó kis mókából!
LEGO® Harry Potter Minifigura Ron Weasley LEGO® Harry Potter Minifigura Ron Weasley
2 999 Ft
LEGO® Harry Potter, Ron Weasley minifigura! Évről évre legalább 30 figurával gyarapodik a különleges, gyűjthető minifigurák száma! Te se maradj ki ebből a jó kis mókából!
LEGO® Avatar Jake Sully minifigura LEGO® Avatar Jake Sully minifigura
9 999 Ft
LEGO® Avatar Jake Sully minifigura. Jake, a volt tengerészgyalogos egyesíti erőit a na’vi néppel az otthonukért folytatott küzdelemben és közben na'vi-vá válik.
LEGO® Disney minifigura Pán Péter - Wendy LEGO® Disney minifigura Pán Péter - Wendy
6 999 Ft
LEGO® Disney Wendy minifigura. Pán Péter a legendás mese szereplő a Sehol szigeten vezeti az Elveszett fiúkat és küzd Hook kapitánnyal. Péter néha visszatér a való világba barátjához Wendy-hez.

Menü

Beállítások