Djeco Lovag, medve álarccal - Goran Arty Toys figura

A medve álarc félemetessé teszi a harcost! Pajzsán a címere, karján a vadászathoz az idomított madara, igazán eredeti megjenítése a régi korok harcosainak. Méretei: 4,2 x 8,4 x 4,7 cm.
Tudjon meg többetShow less
3 890 Ft
Cikkszám:
66249
Termék részletei
66249

Adatlap

Márka
Djeco
Korosztály
3-4 év
5-7 év
8-12 év
Nem
Fiú
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Minecraft Nano fém figura - Barna Láma Minecraft Nano fém figura - Barna Láma
999 Ft
A 4 cm-es Minecraft figurák részletes kidolgozással és igényes festéssel készültek. A népszerű számítógépes játékból jól ismert barna láma figura teljesen fémből van, méltó dísze lehet a gyűjtők polcának.
Sonic Prime minifigura - Rebellis Rouge Sonic Prime minifigura - Rebellis Rouge
1 899 Ft
Légy a Sonic the Hedgehog videojáték sorozat, film és mese fiatal vagy örök rajongója, a Sonic Prime minifigurákkal te is részese lehetsz a történetnek. Mentsd meg a Sonic barátait és a világot! A figura kb 6,5 cm-es.
Enchantimals Baba állatkával - Patter Peacock és Flap Enchantimals Baba állatkával - Patter Peacock és Flap
4 799 Ft
Az Enchantimals babák a másokkal és a kisállatokkal való törődés fontosságát képviselik, azaz olyan értékrendet adnak át a gyerkőcnek, ami az életben is a javára fog válni! Ezek a kedves babák és imádnivaló állatkáik...
Funko POP! One Piece: Yamato kulcstartó Funko POP! One Piece: Yamato kulcstartó
ÚJ
2 290 Ft
Funko POP! figurák tökéletes ajándékok lehetnek legyen szó bármilyen alkalomról. Akár születésnapra, névnapra vagy karácsonyra szánod, egészen biztosan megtalálod a számodra tökéletes figurát!
Funko POP! Disney: Classics - Minnie Mouse figura Funko POP! Disney: Classics - Minnie Mouse figura
5 890 Ft
Funko POP! figurák tökéletes ajándékok lehetnek legyen szó bármilyen alkalomról. Akár születésnapra, névnapra vagy karácsonyra szánod, egészen biztosan megtalálod a számodra tökéletes figurát! Magassága: körülbelül 9 cm.
Funko POP! Animation: Dragon Ball Super - Vegeta figura Funko POP! Animation: Dragon Ball Super - Vegeta figura
5 990 Ft
Funko POP! figurák tökéletes ajándékok lehetnek legyen szó bármilyen alkalomról. Akár születésnapra, névnapra vagy karácsonyra szánod, egészen biztosan megtalálod a számodra tökéletes formát! Magassága: körülbelül 10 cm.
Sonic Prime minifigura - Shadow Sonic Prime minifigura - Shadow
1 899 Ft
Légy a Sonic the Hedgehog videojáték sorozat, film és mese fiatal vagy örök rajongója, a Sonic Prime minifigurákkal te is részese lehetsz a történetnek. Mentsd meg a Sonic barátait és a világot! A figura kb 6,5 cm-es.
Funko POP! Games: Pokemon - Grookey figura Funko POP! Games: Pokemon - Grookey figura
5 990 Ft
Imádod a videójátékokat? A polcod már roskadozik a lemezek súlyától? Akkor épp itt az idő, hogy a játékok mellé kedvenc karaktereidet megformáló figurákat tegyél és ezzel bizonyítsd, mekkora gamer vagy!
Sonic Prime figura csomag 3 mini figurával Sonic Prime figura csomag 3 mini figurával
3 599 Ft
Légy a Sonic the Hedgehog videojáték sorozat, film és mese fiatal vagy örök rajongója, a Sonic Prime minifigurákkal te is részese lehetsz a történetnek. Mentsd meg a Sonic barátait és a világot! Knuckles, Amy Rose,...

Menü

Beállítások