Melissa & Doug Orvos jelmez

Most megvizsgál a doktor! Ezzel a készlettel a gyermeke teljesen fel tud szerelkezni, hogy igazi orvossá váljon. A készletben található egy köpeny, valamint arc maszk, egy sztetoszkóp beépített hanghatásokkal, egy reflexiós kalapács, egy fülvizsgáló, egy fecskendő és természetesen az írható névtábla. Az AAA elemeket nem tartalmazza a játék. Ajánlott 3-6 éves korosztály számára. A csomagolás méretei: 60 x 43 x 4 cm.
Tudjon meg többetShow less
15 999 Ft
Cikkszám:
67683
Termék részletei
67683

Adatlap

Márka
Melissa & Doug
Korosztály
3-4 év
5-7 év
Nem
Fiú
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Tündérpálca és fejdísz Tündérpálca és fejdísz
790 Ft
Egészítsd ki tündér jelmezed egy varázspálcával és tiarával! A tündérpálca és fejdísz készlet egy csillag formájú varázspálcát és egy pillangós tiarát tartalmaz. A kiegészítők ezüstszínűek, ésékkövekkel vannak...
Djeco Arcfesték - Édes (lányos színek) Djeco Arcfesték - Édes (lányos színek)
3 220 Ft
Természetes színek, bőrbarát arcfesték a Djecótól. A Djeco jól pigmentált, magas minőségű, szépen fedő arcfestékeivel és élénk színeivel öröm dolgozni és eltávolítani is könnyű, szappannal és vízzel lemoshatóak. A...
Amos arcfesték 6 db-os Amos arcfesték 6 db-os
2 499 Ft
6 db-os arcfestő készlet sárga, fehér, piros, zöld, kék és fekete színekben. A termék illatanyagot nem tartalmaz, használat után szappanos vízzel lemosható.
Lovagszett karddal és pajzzsal Lovagszett karddal és pajzzsal
1 599 Ft
Középkori lovagnal öltözöl farsangkor? Akkor erre a díszes kardra és pajzsra is szükséged lesz! A csomagolás mérete 53 x 22 cm.
Királyi korona - ezüst Királyi korona - ezüst
1 499 Ft
Te akarsz lenni a király a farsangi mulatságon? Ehhez bizony szükséged van egy klassz koronára is! A korona ezüst színű, műanyagból készült.
Arcfestő készlet 6 színnel Arcfestő készlet 6 színnel
1 999 Ft
Mi szórakoztatóbb, mint az arcfestés? Ezzel a Johntoy készlettel a legszebb kreatív képeket festhetitek egymásnak! Anyaga: kréta. Csomagolás mérete: 25 x 20 x 3 cm.
Rendőr sisak és bilincs Rendőr sisak és bilincs
999 Ft
A redőr jelmezed kiváló kiegészítője lehet ez a sisak. A bilinccsel még a rosszfiúkat is letartóztathatod.
Tűzoltó sisak és balta Tűzoltó sisak és balta
1 100 Ft
A legédesebb kisfiút is rettenthetetlen tűzoltóvá varázsolja ez a sisak. A tűzoltó balta is fontos kelléke a lánglovagoknak.

Menü

Beállítások