Melissa & Doug fa Építs vonatot készségfejlesztő játék

Tölts meg a vonatot élénk, színes formákkal. A 18 db, könnyen kézbe vehető, kiváló minőségű fa építő elem felrakható a vagonokra, mellyel játszva fejleszthető a gyermek motorikus képessége. Az építőelemek alkalmasak az egymásra helyezésre, szín szerinti sorba rendezésre,  az újra és újra más sorrendben való felhelyezésre, de eltávolításukkal akár le is választhatóak a vagonok a mozdonyról, így a gyermek külön is játszhat a mozdonnyal. Tartalma:1 db mozdony, 2 db vagon és 15 db színes forma. Mérete: 45 x 13 x 9 cm.
Tudjon meg többetShow less
7 999 Ft
Cikkszám:
44413
Termék részletei
44413

Adatlap

Márka
Melissa & Doug
Korosztály
3-4 év
5-7 év
Nem
Fiú
Lány
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
Cogo állatos építőkocka - Oroszlán Cogo állatos építőkocka - Oroszlán
599 Ft
Építsd meg ezt az aranyos állatkát az építőkockákból! A COGO építőkockák összeépíthetőek más építőkockákkal is, így a Lego játékaival is. A csomagolás mérete 9 x 7 x 4 cm.
Wader Tüskés építőelemek 50 db-os szett Wader Tüskés építőelemek 50 db-os szett
4 699 Ft
Szerezz be gyermeked játékgyűjteményedbe egy olyan különleges építőelemekből álló szettet, amely nagyban különbözik a hagyományos építőkockáktól, mégis tökéletesen megfelel az építésre. A tüskés építőelemeket...
COGO építőjáték - Tűzoltóállomás motorral COGO építőjáték - Tűzoltóállomás motorral
1 999 Ft
COGO márkájú, minőségi, Lego-kompatibilis építőjáték szett. A tűzoltó autók, maga a tűzoltóság mindig is lenyűgözték a fiúkat, de a lányokat is. Építsd meg 86 elemből a tűzoltóállomást és a motort is.
Heroes Bricks építőkocka - Sötét harcos Heroes Bricks építőkocka - Sötét harcos
3 699 Ft
Építsd meg az ikonikus figurát a 205 darabból álló Nice Group Heroes Bricks készletével! Fedezd fel az építőjáték nyújtotta kikapcsolódást és alkosd meg kedvenc figuráidat! Gyűjtsd össze a Heroes Bricks figurákat és...
Pop It tetrisz puzzle Pop It tetrisz puzzle
1 599 Ft
Építs különféle formákat a színes, szilikon tetrisz építőelemekből! A tetrisz elemek mindegyike Pop It nyomkodós stresszoldó is. A csomagolás mérete 20 x 15 cm.
COGO építőjáték - Tűzoltóhajó COGO építőjáték - Tűzoltóhajó
1 999 Ft
COGO márkájú, minőségi, Lego-kompatibilis építőjáték szett. A tűzoltó autók, maga a tűzoltóság mindig is lenyűgözték a fiúkat , de a lányokat is. Építsd meg 105 darabból ezt a klassz tűzoltó hajót.
Fémépítő készlet - traktor Fémépítő készlet - traktor
1 999 Ft
Fémépítő készlet, amelyből egy tarktort is össze tudsz szerelni, ha elég türelmes vagy és jó a kézügyességed. Az eredemény megéri. Ajánlott 6 év felett. A csomagolás mérete 26 x 19 cm.
Tapintásfejlesztő montessori toronyépítő Tapintásfejlesztő montessori toronyépítő
2 599 Ft
Fejleszd kézügyességed a montessori toronnyal! A bébi a színes karikákat egymásra tudja tenni, játék közben megismeri a színeket, fejlődik a szemmértéke és a problémamegoldó képessége is. A 6 karika mindegyike más...

Menü

Beállítások